RSS

Μέσα – έξω

30 Ιον.

Μέσα στη βουλή, που είχαμε τα δικά μας παιδιά της ΕΘΕΛ και μας τα είπαν (βλ. φώτο στο τέλος) όλο το μαντρί ψήφισε το μεσοπρόθεσμο ενώ ο τσοπάνης κοίταγε από πάνω κρατώντας τη γκλίτσα στον ώμο. Του ξέφυγε μόνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που ενώ στην αρχή έβοσκε κανονικά όπως όλοι οι άλλοι, τι του ήρθε ξαφνικά και δίνει μία και πετάγεται έξω από το μαντρί. Ο τσοπάνης για παραδειγματισμό δεν τον άφησε να ξαναμπεί μέσα και του φώναζε «κάτσε εκεί που είσαι τώρα να σε φάει ο λύκος για να μάθεις»…………………

Η ΝΔ είπε στους δικούς της ότι τώρα που είμαστε αντιπολίτευση δεν ψηφίζουμε το μεσοπρόθεσμο, αλλά όταν θα γίνουμε κυβέρνηση που θα φτιάξουμε το δικό μας, θα το ψηφίσουμε. Η Έλσα Παπαδημητρίου είτε επειδή παράκουσε, είτε επειδή νόμιζε ότι γίνανε κυβέρνηση, πήγε και ψήφισε το μεσοπρόθεσμο με αποτέλεσμα να τη βγάλουν κι αυτή έξω από το μαντρί να κάνει παρέα με τον Κουρουμπλή.

Ο Αθανασιάδης που όταν πριν τον ρωτούσαν τι κάνει, απάνταγε «Να, εδώ……..καπνίζω το τσιγαράκι μου και περιμένω τον Παπανδρέου να τον γ@μήσω»,  όταν είδε τον Βενιζέλο να τον κοιτάει με το μάτι του ταύρου, έσβησε το τσιγάρο και αποκρίθηκε «Να, εδώ……..καπνίζω το τσιγαράκι μου………..λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα….» και τσακίστηκε γρήγορα να σηκώσει το χέρι του να ψηφίσει υπέρ μη γίνει και καμιά παρεξήγηση.

Ο Παπακωνσταντίνου τέλος δεν είχε τη χαρά να ψηφίσει το τερατούργημα του αφού μετά τη βράβευση που πήρε από την Goldman Sachs ως «employee of the year» στην Ελληνική βουλή, μετατέθηκε στην Ευρωβουλή για να τα κάνει κι εκεί πουτάνα στο μεταπτυχιακό του

Απ’ έξω τώρα, το πανηγύρι είχε αρχίσει από την προηγούμενη μέρα με τα ΜΑΤ να τρατάρουν χημικά τους διαδηλωτές που δεν έλεγαν να ξεκουνήσουν τον κώλο τους από το Σύνταγμα. Μία που τους έριχναν και έφευγαν, και μία που ξαναγύριζαν τα κωλόπαιδα Και να ήταν μόνο τα κωλόπαιδα, κάτι πάει κι έρχεται. Είχαν λάβει μέρος ακόμη και ηλικιωμένοι. Κρατιόντουσαν χέρι χέρι, με τις μασκούλες του, βαμμένοι με τα μαλοξάκια τους μέχρι το κούτελο και όταν έριχναν χημικά κατηφόριζαν τη Σταδίου, και όταν η ατμόσφαιρα καθάριζε ξαναπήγαιναν στο Σύνταγμα. (δεν σας κρύβω ότι όταν είδα αυτούς τους τύπους ένιωσα ελπίδα για το μέλλον μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό που έκαναν)

Ρε παιδιά σεβαστείτε κι εσείς λίγο τα όργανα. Αφού έχουν εντολή να εκκενώσουν την πλατεία. Τι να κάνουν τα κακόμοιρα τα παιδιά; Το ότι θα παίρνουν κι αυτοί μεθαύριο 500 ευρώ δεν τους έχει περάσει από το άδειο τους κρανίο βέβαια, γιατί αν τους περνούσε κάτι τέτοιο, θα έριχναν τα χημικά τους μέσα στη Βουλή και θα έσπρωχναν και τον κόσμο να μπει μέσα μπας και βρουν πελάτες οι κρεμάλες που περιμένουν με ανυπομονησία στο Άγνωστο Στρατιώτη.

Τα χημικά βέβαια απαγορεύονται από τη Συνθήκη της Γενεύης εν καιρό πολέμου, αλλά εν καιρό ειρήνης μπορούν να πέφτουν σαν το χαλάζι και να μην χαλιέται κανείς.

Στη συνέχεια αφού είδαν ότι ο κόσμος δεν λέει να φύγει αποφάσισαν να προσφέρουν λίγα χημικά στο ιατρείο που είχε στηθεί για να μην τους κατηγορίσουν για διακρίσεις. Σου λέει όλος ο κόσμος τρώει χημικά, οι γιατροί γιατί όχι
-Γιατρέ να σας βγάλουμε ένα χημικάκι;
-Όχι ευχαριστούμε είμαστε πλήρεις.
-Μα ελάτε τώρα
-Όχι, όχι, να μη σας το στερήσουμε
-Μα τι λέτε τώρα πάρτε άφοβα, το σκρίνιο μας είναι γεμάτο
Όταν το ιατρείο μετακόμισε μέσα στο σταθμό του συντάγματος έριξαν κι εκεί μερικά για να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα, να θυμίζει συναυλίες και να περνάμε χάρμα.

Ο κόσμος βέβαια είναι στο Σύνταγμα και έχει σκοπό να μείνει εκεί για μέρες πολλές επειδή αυτό που φοβάται είναι κάτι πιο τρομακτικό από τα χημικά και οι κρότου λάμψης. Μένει επειδή η ανεργία, η φτώχεια και ο εξευτελισμός που έρχονται είναι πιο φοβιστικά από τα γκλοπ, τα χημικά και την καταστολή. Αξίες που θα μοιράσει ισότιμα σε όλους. Ακόμη και σε εσάς φίλοι ΜΑΤατζήδες.

Στην ομάδας Δίας  δεν έχουν δώσει ασπίδες γκλοπ και χημικά, ένα παπάκι τους έχουν δώσει όλο κι όλο και με αυτό προσπαθούν να κάνουν δουλειά, περνάγανε μέσα από πεζόδρομους με τραπεζάκια και ανθρώπους που έτρωγαν εκείνη την ώρα το φαγητό τους και εμβόλιζαν καθίμενους για να έχουν κάτι να λένε κι αυτοί στις παρέες τους την επόμενη μέρα.

Το χειροκρότημα που έφαγαν αυτές τις ημέρες ΜΑΤατζήδες και Δίας από τους ανθρώπους δεν το έχουν εισπράξει οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τα πάντα για να κρατάει το κέφι ζωντανό στο χώρο των συγκεντρώσεων. Επειδή όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της προσλαμβάνει και outsourcing συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ για να βοηθήσουν στο έργο αυτό. Στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζονται δύο οδηγοί λεωφορείων επί το έργο.

Παναγία μου, αυτοί οι άνθρωποι με πάνε στη δουλειά μου καθημερινά; Μάλλον θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ολόκληρη τη διαδρομή με ποδήλατο. Αν οι παραπάνω τύποι είναι οδηγοί λεωφορείων, εγώ είμαι πτυχιούχος πυρηνικός υδραυλικός.

Βρε μήπως έχουμε χούντα ?

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Θα πρέπει να ενημερώσουμε την παγκόσμια κοινότητα για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, ότι υπάρχει μία κυβέρνηση που αντιτίθεται στη λαϊκή κυριαρχία και βούληση, ότι περνάει νομοσχέδια που δεν εκφράζουν τον ελληνικό λαό, όπως επίσης (πολύ σημαντικό) ότι όταν αντικατασταθεί η παρούσα με ελληνική κυβέρνηση, οι νόμοι που πέρασε (οι περισσότεροι αντισυνταγματικοί) θα πάψουν να ισχύουν αναδρομικά από την ημέρα ψήφισής τους και όποιος ωφελήθηκε από σύμβαση που πηγάζει από νόμους που κατασκευάστηκαν αυτή την περίοδο θα πρέπει να επιστρέψει τα ωφελήματα που έχει κομίσει. Οι νόμοι αυτής της κυβέρνησης δεν έχουν καμία ισχύ αφού δεν στηρίζονται επί της ουσίας στη λαϊκή εντολή και δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν τίποτε επειδή είναι ενήμεροι γι’ αυτό.

Υ.Γ. Μόλις πριν λίγο με ενημέρωσε ο φίλος μου ο Κωστής τα εξής:
<< Εντάξει, ας αφήσουμε κατά μέρος τις ειρωνείες και ας σοβαρευτούμε λίγο.Οποιοσδήποτε κάνει τον κόπο και ζουμάρει στο tattoo του μασκοφόρου, θα δει καθαρά πως ο άνθρωπος έχει χτυπήσει τατουάζ ένα από τα περίφημα μπλε διπλά λεωφορεία (Φυσαρμόνικες δεν τα λένε?) τις ΕΘΕΛ.
Έλεος πια με την καχυποψία ορισμένων!!! >>

Advertisements
 
1 σχόλιο

Posted by στο 30/06/2011 in Πολιτικά

 

Ετικέτες: , , , , , ,

One response to “Μέσα – έξω

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: