RSS

Προσλήψεις στο Δημόσιο

18 Ιολ.

Η κυβερνησάρα μας αποφάσισε εν μέσω κρίσης, για να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται, να παρακάμψει την αυστηρή δέσμευσή της για προσλήψεις στο δημόσιο τομέα (πέντε προς ένα), και να προκηρύξει το διορισμό  2.700 νέων δημοσίων υπαλλήλων.

Ναι καλά ακούσατε για την εξυπηρέτηση του πολίτη θα τεθούν στην υπηρεσία του τρεις χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Σίγουρα θα αναρωτιέστε που θα προσληφθούνε βέβαια. Θα σας βοηθήσω λιγάκι για να το βρείτε μόνοι σας……………………..

Όχι, όχι δεν είναι στο Υπουργείο Οικονομικών. Σιγά τώρα μη νοιαστούμε για μερικά ψωρο-δις που λείπουν από τα ταμεία. Για τη δουλειά υπάρχει η λύση των μνημονίων. Ξεπουλάμε, σκουπίζουμε, τελειώσαμε.

Όχι βρε παιδί μου δεν είναι στους δήμους για να μας βγάζουν ληξιαρχικές πράξεις, ή για να μας μαζεύουν τα σκουπίδια. Σιγά τώρα μη νοιαστούμε για τα σκουπίδια. Εδώ έχουμε άλλα σπουδαιότερα ζητήματα να λύσουμε και ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό δεν θα πετάμε καθόλου σκουπίδια. Θα τρώμε και τα περιτυλίγματα

Και φυσικά δεν για το Υπουργείο Υγείας. Εμείς δεν μασάμε τώρα από αρρώστιες. Μας έχουν κάνει το εμβόλιο «starxidiamol»  και δεν παθαίνουμε τίποτε.

Στο υπουργείο ναυτιλίας; Όχι βρε παιδί μου πως σου ήρθε τώρα ετούτο; Επειδή δηλαδή εσύ σκέφτεσαι μόνο τις διακοπές, θα πρέπει να πάρει κόσμο στο Ναυτιλίας; Όχι όχι.

Στο υπουργείο πολιτισμού; Τι λες καλέ; Εδώ ο κόσμος καίγεται θα αρχίσουμε το χτένισμα τώρα; Εδώ άλλοι τομείς της κοινωνίας μας επείγονται, εμείς θα καθόμαστε να σκάβουμε με τις οδοντογλυφίδες και τα πινελάκια; Αρνητικό.

Στο Υπουργείο Παιδείας; Κατηγορηματικά όχι. Εκεί δεν έχουν ανάγκη, έχουν το φωστήρα με τα ξινισμένα μούτρα που μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της. Είσαστε υπερβολικοί. Μια Διαμαντοπούλου ισούται με δύο Σωκράτηδες και τρεις Αριστοτέληδες μαζί και περισσεύει χώρος και για μισό Δημόκριτο. Μην είσαστε και πλεονέκτες.

Λοιπόν κοίτα να δεις επειδή τα κουίζ δεν είναι το δυνατό σου σημείο θα το πω, να το πάρει το ποτάμι.

Φίλε/η αναγνώστη/τρια

Το υπουργείο που θα πάρει τους τρεις χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους είναι …………………………………………

είναι………………………………………..(εδώ θα έπρεπε να είχαμε τώρα και τη συνοδεία κρουστών για να κορυφωθεί η αγωνία αλλά ας κάνω τα στραβά μάτια μιας και ο ηχολήπτης μας λείπει διακοπές)…………………..

είναι…………………………. το υπουργείο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ.( Άντε Παπουτσή, δωράκι πάλι). Ναι καλά ακούσατε. Θα μας χρειαστούν 1200 ειδικοί φρουροί για να ξεφύγουμε από την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Καλή συνταγή και δοκιμασμένη παλαιόθεν . Όταν δεν μπορείς να λύσεις ένα κοινωνικό πρόβλημα, κοιτάς να μετριάσεις την αντίδραση του κόσμου. Και ποιος είναι ο ειδικός γι’ αυτό; Μα φυσικά ένας ειδικός φρουρός. Μόνο αυτός μπορεί να ακούσει τον πόνο του κόσμου γιατί αυτός είναι πάντα δίπλα του όταν του κοπανάει το γκλοπ στο κεφάλι. Ποιος θέλετε να τον ακούσει, ο γείτονας, ή ο αρχαιολόγος και ο λιμενικός; Αυτός μπορεί να αφουγκραστεί τη δυσαρέσκεια που αναδύεται σε τέτοιες στιγμές αφού κάθεται για ώρες και περιμένει πριν πάρει εντολή για να αρχίσει το πάρτι. Ακούει τα πάντα όλα.

Για να δούμε όμως τι δοκιμασίες πρέπει να περάσει και τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί κάποιος που θα γίνει ειδικός στο να φρουρεί, να αφουγκράζεται τα προβλήματα του κόσμου και να είναι πάντα δίπλα του;

Ας τα δούμε μερικά από αυτά έχουν ενδιαφέρον.

– Να μην υπερβαίνουν το 28ο έτος ηλικίας και να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης Σχολής Εσωτερικού ή Εξωτερικού
Διαφορετικά έχουν πολλές πιθανότητες να αναπτύξουν την κρίση τους

-Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, αλλά να μην φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους
Εξαιρούνται τα τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό και τα διπλά λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

– Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου
Πίστη, υποταγή και IQ ραδικιού

– Να εχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα 
Δεν κλέβουμε με δεκάποντα τακούνια εδώ βρε κοντίλε. Όσοι περάσουν θα συνεχίσουν βέβαια να είναι ξυπόλυτοι με τους μισθούς που παίρνουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αγωνίσματα:

– Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16″ με μία προσπάθεια.
Άμα κάτσει καμιά στραβή δηλαδή να μπορεί να γίνει καπνός.

– Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια και με τρεις προσπάθειες ανά χέρι.
Και να πετυχαίνει το στόχο μόνο με εξοστρακισμό.

– Αλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. με τρεις προσπάθειες.
Εδώ χρειάζεται φωτογραφία

Τα βλέπετε βρε αχάριστοι; Που λέγατε ότι η κυβέρνηση δεν σας σκέφτεται; Το πρώτο υπουργείο που σπάει το 5 προς 1 είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όλα για την προστασία σας. Τώρα, γιατί εμένα αυτή η προστασία μου θυμίζει περισσότερο αυτή που πουλάνε σε νυκτερινά μαγαζιά παρά κάτι σαν στοργή και αγάπη, δεν μπορώ να καταλάβω.

Δε μου λες βρε Παπουτσάκο, να σε ρωτήσω κάτι τώρα μεταξύ μας ;

Γιατί φοβάστε άραγε τόσο πολύ;

Πηγή της πληροφορίας: http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23321&subid=2&pubid=63217285

Advertisements
 
2 Σχόλια

Posted by στο 18/07/2011 in Πολιτικά

 

Ετικέτες: , ,

2 responses to “Προσλήψεις στο Δημόσιο

 1. OFIOS

  19/07/2011 at 9:10 πμ

  Άει στην ευχή πρωί-πρωί, είμαι και στο γραφείο και γελάω μόνος μου…

   
 2. tkant

  19/07/2011 at 11:05 πμ

  Φίλε Όφιε
  Το ξέρεις κι εσύ ότι δεν είναι σωστό να γελάς μόνος σου στο γραφείο και μάλιστα πρωί πρωί.
  Είναι σαν να έχεις φέρει ένα ταψί μηλόπιτα, να την βγάζεις πάνω στο γραφείο και να την τρως μόνος σου πίνοντας τον καφέ και τρίβοντας την κοιλιά σου λέγοντας «πω πω ρε παιδί μου τρομερή αυτή η μηλόπιτα» και τα κακόμοιρα τα παιδιά να τους τρέχουν τα σάλια.
  Δεν είναι σωστό.

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: