RSS

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

08 Μάι.

Για μία ακόμη φορά ο λαός μας απέδειξε τη σοφία του στις εκλογές (με μερικά χρόνια καθυστέρηση βέβαια αλλά, κάλιο αργά παρά ποτέ) αναγκάζοντας τους πολιτικούς αρχηγούς να βγούνε στο μετεκλογικό νυφοπάζαρο και να εκφράσουν με τη στάση του σώματος περισσότερο παρά με τα λόγια αυτό που νιώσανε από την αποκωδικοποίηση της λαϊκής εντολής και του εκλογικού αποτελέσματος.     

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κύριος Μπένι έχασε τη βλοσυρότητα που του εξασφάλιζε ο κυβερνητικός θώκος και εμφανώς καταβεβλημένος από τη βαριά «φούστα» του τσολιά που του έσκασε στο κεφάλι ο θυμόσοφος λαός απαντώντας έτσι όπως αξίζει στο κόμμα που οδήγησε στην καταστροφή μία ολόκληρη χώρα με θύματα χιλιάδες νεκρούς και ακόμη περισσότερους εξαθλιωμένους, αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου οικονομικού πόλεμου που βρίσκεται εν εξελίξει, αφού οι εκπρόσωποι του κόμματος αυτού αποφάσισαν να ταχθούν με το μέρος των ξένων οικονομικών εισβολέων και κατακτητών παρά να εκπροσωπήσουν το ίδιο το λαό αυτής της χώρας όπως όφειλαν (πως λέγεται αυτό να δεις; ).

Του έδωσε λοιπόν την κάρτα που γράφει «ξανά πήγαινε στην αφετηρία χωρίς να πάρεις είκοσι χιλιάδες δραχμές» αφού του έδωσε ποσοστά ισάριθμα με αυτά που είχε πάρει το κόμμα όταν πρώτο εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή.

Βγήκε λοιπόν στον φακό της τηλεόρασης με μαύρες πλερέζες να σκεπάζει το άλλοτε αυστηρό και γεμάτο έπαρση προσωπείο του και με κατεβασμένο το δείκτη που παλιά ορθωνόταν επιπλήττοντας όλους όσους δεν συμφωνούσαν με τις δικές του ιδέες και πράξεις, εξακολουθώντας φυσικά να κατηγορεί για ακόμη μία φορά όλους τους άλλους ότι χόρευαν ξέφρενα στο ρυθμό της δημαγωγίας και του λαϊκισμού (ήμαρτον Παναγία μου στον καθρέφτη κοιτάει και τα λέει;) και γι’ αυτό εξασφάλισαν τόσο μεγάλα ποσοστά. Είπε τέλος ότι «θέλει να ξαναγνωριστούμε μεταξύ μας» χωρίς να μπει στον κόπο να μας ρωτήσει  εάν θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας τέτοιου είδους γνωριμίες, λες και μία φορά που τον γνωρίσαμε δεν είναι αρκετή.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τις διαφορές στην ψυχοσύνθεση του. Πριν και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

 

 

 

 

 

 

Είπε ότι μία συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ακόμη κι αν συγκέντρωνε τον αναγκαίο αριθμό βουλευτών, δεν θα έχαιρε αναγνώρισης ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό χωρίς να πείσει κανέναν αφού μιλούσε εκ του ασφαλούς. Είναι σίγουρο ότι εάν έβγαιναν τα νούμερα και ο Σαμαράς του σφύριζε κλέφτικα να συγκυβερνήσουν,  θα πάταγε και μερικές γριές στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στην καρέκλα που θα του εξασφάλιζε το τάισμα του ήδη υπερτροφικού του εγώ. Κλείνοντας, παρακάλεσε το Θεό της Ελλάδας να τον βοηθήσει (ποιος είναι άραγε αυτός ο Θεός, καινούργιος; ) γιατί είδε ότι ο άλλος Θεός ( o universal ) από αυτά που έχει δει μέχρι τώρα είναι ανένδοτος, δεν σηκώνει κουβέντα και έκανε τα αδύνατα δυνατά να τον πετάξει έξω από το πολιτικό σκηνικό.

Ο πρόεδρος την ΝΔ κύριος Σεραφίνο είχε την εντύπωση ότι θα πάρει την αυτοδυναμία για σύζυγο και τον ελληνικό λαό κουμπάρο και από τις 7 του Μάη θα αρχίζει το μήνα του μέλιτος για τον ίδιο και το μήνα του μαρτυρίου για όλους τους υπόλοιπους αφού θα μας άφηνε ξανά  στα χέρια του ΔΝΚ και της ΕΚΤ για να απολαύσει αυτός το ταξίδι του προσπαθώντας να τεκνοποιήσει την πρώτη νύχτα του γάμου του βγάζοντας το σεντόνι από το παράθυρο για να το δουν και να σκάσουν από τη ζήλια τους όλοι όσοι δεν πίστευαν ότι μια μέρα θα γίνει πρωθυπουργός. Η νύφη όμως το ‘σκασε με ένα γύφτο και ο Αντωνάκης έμεινε αμανάτι στην εκκλησιά να περιμένει άδικα την παραστρατημένη νύφη και με τον κουμπάρο να αρχίζει να πειράγματα και τα γελάκια πίσω από την πλάτη του

Όταν βγήκε στο γυαλί άρχισε να μιλάει για πολιτικούς πυλώνες πολιτικής σταθερότητας, αναφερόμενος πάντα στον εαυτό του, υποσχόμενος να βρει τη νύφη, να την αρπάξει από το μαλλί και να τη φέρει σέρνοντας τη στην εκκλησία για να μάθει να ξελογιάζεται και να θέλει να πάει με τρεις τέσσερις ταυτόχρονα. Έδωσε το λόγο του ότι θα κάνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (εδώ είναι ξεκάθαρο ότι οι σύμβουλοί του δεν κλάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν τον ενημερώνουν ότι το να το παίζεις σωτήρας είναι μπανάλ και παλιομοδίτικο), κυβέρνηση σταθερότητας και ότι θα παραμείνουμε στο ευρώ για να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουν οι δυνάστες μας να μας ξεκοκαλίσουν άνετα και με την ησυχία τους. Δήλωσε επίσης ότι θα τροποποιήσει το μνημόνιο «για να υπάρξει ανάπτυξη και ανακούφιση της Ελληνικής κοινωνίας». Με λίγα λόγια είναι πρόθυμος να μας αναπτύξει και να μας ανακουφίσει (Ντροπή του! Να γίνει ανακουφίστρια τώρα στα γεράματα;)

Ακόμη μία φώτο της ανακουφίστριας πριν και μετά:

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος του Σύριζα κύριος playboy, βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες σε στυλ «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει». Αν ήταν λίγο πιο χαλαρών ηθών και η κοινωνία λίγο πιο ανεκτική θα έκανε την εμφάνισή του επάνω σε ένα άρμα που θα τραβούσαν δύο άσπρα άλογα και στο κεφάλι θα φορούσε το καπέλο που φοράει η βασίλισσα του καρναβαλιού κάνοντας το γύρο της πόλης και σέρνοντας δεμένους πισθάγκωνα ξωπίσω του Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ θα χόρευε εκστασιασμένος σε ξέφρενους διονυσιακούς ρυθμούς με τα ακουστικά στα αυτιά.

Είχε γραμμένα τα όσα ήθελε να πει γιατί δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει και να αρχίσει να χειρονομεί φωνάζοντας «πάρ’ τα Αντώνη», «Τσούζει Βαγγέλη τώρα, τσούζει; » και άλλα τέτοια ευτράπελα και γίνει ξεφτίλα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Στη συνέχεια όμως και όταν δεν μπορούσαν να ακούσουν οι κάμερας έκανε μια βόλτα με τους δικούς τους και το σίγουρο είναι ότι δεν έλεγαν αυτά που ακούμε εμείς στην τηλεόραση όταν φοράνε το κουστούμι του εκπροσώπου.

H ιστορία της κυρ’ Αλέκας, Γ. Γ. του ΚΚΕ, είχε αρχίσει από τις δέκα η ώρα το πρωί. Είχε περάσει από το σπίτι του λαού στον Περισσό να ταΐσει τα κατοικίδια που είχε μαζέψει όλο αυτό το διάστημα μετά την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στο μητρικό εργοστάσιο. Η ίδια διατηρούσε την ελληνική αντιπροσωπεία με νύχια και με δόντια αφού είχαν φύγει οι περισσότεροι υπάλληλοι από το μαγαζί αλλά και γιατί τον τελευταίο καιρό οι δουλειές δεν πηγαίνανε και τόσο καλά, δεν πάταγε πελάτης όλη μέρα.

Κατά το απόγευμα κλείδωσε, κοίταξε τα παράθυρα να δει αν ήταν καλά κλεισμένα και απομακρύνθηκε. Με το που έκανε μερικά μέτρα ξαναγύρισε να κοιτάξει τα παράθυρα για να βεβαιωθεί ότι ήταν όλα σφαλισμένα. Αυτό το συνήθειο το είχε αποκτήσει από την τελευταία φορά που είχε ξεχάσει το παράθυρο της μπαλκονόπορτας ανοικτό και είχε φύγει από κει ένας πτερόσαυρος ενώ όταν το πήρε χαμπάρι και γύρισε πίσω για να κλείσει, είδε ένα βροντόσαυρο να προσπαθεί να βγει έξω. Τον έβαλε αμέσως μέσα και κάλεσε την κεντρική επιτροπή του κόμματος να μαζέψει και τον πτερόσαυρο πριν προλάβει το θέμα να πάρει διαστάσεις.

Το βράδυ της ίδιας μέρα έκανε την περιβόητη δήλωση που έκανε το αίμα στις φλέβες του δικομματισμού να παγώσει και να χρειαστούν να φέρουν τρεις τόνους κάρβουνα από την κόλαση για να το ξεπαγώσουν: Μπορούμε όμως αυτή τη στιγμή να πούμε ότι το ΚΚΕ πέρασε μέσα από συμπληγάδες πέτρες. Από τη μία ήταν η οργή, η αγανάκτηση, απολύτως δικαιολογημένα, όμως η τυφλή κυρίως αγανάκτηση και από την άλλη η χίμαιρα των αυταπατών……… Η εκλογική απόδοση του ΚΚΕ είναι συνάρτηση πριν απ’ όλα της διαμόρφωσης όχι απλώς ενός μαχητικού  ισχυρού κινήματος αλλά ενός ισχυρού πλειοψηφικού ρεύματος χειραφετημένο από τα γνωστά διλήμματα αλλά και τις αναγεννημένες αυταπάτες.

Τώρα όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. (Δεν κάνω πλάκα έκανα απομαγνητοφώνηση στιγμιότυπου χωρίς να κόψω  ή να προσθέσω τίποτε) Και στο τέλος συμπλήρωσε ότι εμείς δεν συνεργαζόμαστε με κανένα για να μην αφήσει περιθώριο παρερμηνείας των όσων είπε.

Εδώ βλέπετε μία φωτογραφία της πριν και μετά:

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κύριος Καμμένος (από χέρι) αυτός ο ξεμωραμένος μεσήλικας που τρέχει στα facebook για να βρει πελάτες (και μεταξύ μας δεν τα πήγε κι άσχημα) δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει, γι αυτό να μην περιμένει η ΝΔ ότι θα συνεργαστεί μαζί της. Όταν τον ρώτησαν αν θα συνεργαστεί με το Σύριζα είπε επί λέξει ότι «Με το Σύριζα έχουμε τεράστιες διαφορές όσον αφορά το χρώμα των κορδονιών που προτιμάμε στα παπούτσια μας , το δέσιμο της γραβάτας ή το εάν στο κεφάλι μίας καρφίτσας μπορούν να χορέψουν τρείς ή τέσσερις άγγελοι, αλλά στα υπόλοιπα μπορούμε να συνεργαστούμε άνετα και να πατήσουμε κάτω εκείνο το τσόλι το Σαμαρά που μου κάθεται στο στομάχι..

Advertisements
 
5 Σχόλια

Posted by στο 08/05/2012 in Πολιτικά

 

Ετικέτες: , ,

5 responses to “Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

 1. Κωνσταντίνος

  08/05/2012 at 1:05 πμ

  Απολαυστικός όπως πάντα 🙂

  Πάντως μην βιάζεσαι. Γιατί ο μπένι μπορεί να βρίσκεται στην οδό ‘σκούρα πράγματα’ όμως μπορεί να ξαναπεράσει από την αφετηρία και να πάρει τα 20 χιλιάρικα.

  Ο λαός έδωσε μεν σφαλιάρα στα κόμματα του μνημονίου, όμως εγώ επιμένω ότι θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον μπουνιά. Και το άλλο που το βάζεις? Όσο παίζουμε τις κουμπάρες, το ΑΤΜ παραμένει και μοιράζει χρήμα (αυτό που μας ρουφάει).

   
  • tkant

   08/05/2012 at 10:35 πμ

   Φίλε Κωνσταντίνε
   Και η απεξάρτηση θέλει το χρόνο της. Τόσα χρόνια σκληρός δικομματισμός δεν κόβεται μαχαίρι. Τώρα είμαστε στη φάση μεθαδόνη. Που θα πάει……..;

    
 2. UrbanToilet

  08/05/2012 at 11:24 πμ

  θέλω τη δόση μου http://www.youtube.com/watch?v=7rOjt9unIgI

   
 3. ΑΥΤΟΣ

  08/05/2012 at 11:52 πμ

  Είναι καθαρά θέμα εξάρτησης.
  Εάν δεις ποιοι ψήφισαν ΝΔ και μΠΑτΣΟΚ: Οι άνω των 54 ετών (τόσα χρόνια εξάρτηση δύσκολα κόβεται) και οι αγρότες(;;;) (τόσο χημικό από τα εντομοκτόνα έχει κάψει κύτταρα)

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: