RSS

Χαιρετάμε ναζιστικά – πλένουμε τα πόδια μας τακτικά

23 Οκτ.

Ο κύριος Μιχαλολιάκος στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ήταν καταστεναχωρημένος γιατί τους κατηγορούν για ναζιστές ενώ αυτοί δεν είναι. Εντάξει, κι εγώ έχω καφέ τρίχωμα, μου αρέσει το μέλι και όταν φωνάζω ακούγεται Αγγκκκρρρ, αλλά δεν είμαι αρκούδα.

Ανέφερε επίσης ότι μπορεί να χαιρετάνε ναζιστικά αλλά δεν είναι κλέφτες.      Φυσικά βρε Νίκο μου, κάθε άνθρωπος έχει και τις χάρες του. Άλλος είναι καλός μάστορας, άλλος είναι καλός στις γλώσσες, άλλος είναι καλός στα μαθηματικά. Εσείς είστε καλοί στο να χαιρετάτε ναζιστικά και να εφαρμόζετε τον ποινικό κώδικα κατά γράμμα. Εντάξει, δεν είστε κλέφτες. Δεν μπορείτε να τα κάνετε και όλα τέλεια. Εξάλλου και τον Αδόλφο κανείς δεν τον είπε κλέφτη. Όλοι για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα τον κατηγόρησαν. Αλλά μην στον θυμίζω και αισθάνεσαι μειονεκτικά.

Η Χρυσή Αυγή παιδιά έχει ένα καλό. Είναι πλουραλιστικό κόμμα. Έχει δηλαδή στις τάξεις της απ’ όλα τα είδη  παραβάσεων. Δεν έχει αυτή τη μονοτονία που συναντάς σε άλλα κόμματα που έχουν μία μονομανία με το χρήμα και με τους τρόπους διασπάθισης του. Εδώ έχουμε την παράβαση του ποινικού κώδικα να έχει αναχθεί σε καλλιτεχνική έκφραση.

Συγκεκριμένα (απ’ ότι διαβάζω  στο διαδίκτυο, ρίξε κι εσύ μια ματιά εδώ) ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν παλιά καλός στην αποφυγή δικασίμων λόγω «τυπικών κωλυμάτων». Ήταν νέος τότε, ευλύγιστος και γρήγορος πολύ, κάτι σαν αίλουρος δηλαδή και γλυστρούσε μέσα από τα χέρια της διακιοσύνης. Μην κοιτάς τώρα που μεγάλωσε και πιάνει τόπο. Η άλλη εκδοχή είναι ότι ήταν πολύ γλοιώδης και με την ιδιότητά του αυτή κατάφερνε να ελίσσεται ανάμεσα σε δίκες που τον είχαν βάλει στο μάτι. Ήταν επίσης κολλητός του Χαχανούλη. Τοποθετούσαν μαζί βόμβες-δωράκια σε κινηματογράφους που έπαιζαν προοδευτικές ταινίες.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης λέει έχει μπουρδέλο. Καλά, αυτό από μόνο του δεν στοιχειοθετεί αδίκημα αλλά μεταξύ μας τώρα. Αυτό το παιδί εκτός ότι έχει χορτάσει σφαλιάρα (με τα αποτελέσματα να είναι μόνιμα και εμφανέστατα) αποκαλύπτεται ότι κατά την εφηβεία πρέπει να έχει φάει τη χυλόπιτα της ζωής του . Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. όχι, όχι, όχι, όχι, κάποια στιγμή το μπουρδέλο πρέπει να έγινε γι’ αυτόν όνειρο ζωής. Παλιοπουτ@νες σκέφτηκε, έτσι είστε; Είχε ξαφραγκιαστεί να τα σκάει και κάθε μέρα, λίγο θέλει για να γίνει το κακό;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη ήταν πάντα φιλότιμο παιδί και βοηθούσε τους συνανθρώπους του. Κάποια στιγμή μερικοί φίλοι του χρυσαυγίτες είχαν κάνει το λάθος και πέρασαν στη Φιλοσοφική. Το αποτέλεσμα ήταν να μην περνάνε μάθημα ούτε για δείγμα αφού το λεξιλόγιο στο κόμμα έχει ταβάνι τις 500 λέξεις . Είχαν δε σχηματίσει την άποψη ότι φταίει ο καθηγητής για τα χάλια τους. Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι και αποφάσισαν να πείσουν τον καθηγητή με όποιο επιχείρημα μπορούσε ο καθένας. Πράγματι με την πρώτη προσπάθεια που έκαναν ο καθηγητής συνετίστηκε. Του πήραν με την ευκαιρία και τα ψιλά από το πορτοφόλι να βγουν για ένα ποτό και επιβιβάστηκαν στο αμάξι που οδηγούσε ο Κασιδιάρης που πάντα του άρεσε να κάνει τον οδηγό σε αμάξια διαφυγής και πήγανε στο Μαζωνάκη να το γιορτάσουν. Σήμερα παίζεται η ασυλία του επειδή κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Άρθηκε η ασυλία του επειδή πήγε στη λαϊκή και αντί να ψωνίζει μαρούλια αναποδογύριζε τους πάγκους και κυνήγαγε αλλοδαπούς.
Παρεμπιπτόντως, αυτή η ασυλία αίρεται εύκολα όταν πρόκειται για Χρυσαυγίτες αλλά δυσκολεύεται αφάνταστα με όλους τους υπόλοιπους.

Η Θέμις Σκορδέλη Ξέρετε, η τρελή ξανθιά τσαμπουκαλού. Πολλοί λένε ότι έχει το συνήθειο να μαχαιρώνει μετανάστες. Αυτό δεν στέκει βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το απόγευμα καθάριζε χόρτα στην κουζίνα και άκουσε φασαρίες κάτω στο δρόμο. Κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και βλέπει δύο τύπους να έχουν πιαστεί στα χέρια για μία θέση πάρκινγκ. Στην προσπάθειά της να τους χωρίσει μαχαίρωσε εικοσιπέντε φορές ένα μετανάστη που καθόταν εκείνη τη στιγμή στα σκαλιά της πολυκατοικίας……………………… δύο στενά πιο κάτω. Αυτή της η συνήθεια να μπλέκεται σε όλα, την έχει φέρει στη δύσκολη θέση να την παρακαλάνε οι δικαστές να εμφανιστεί σε δίκη. Εκείνη όμως δε μασάει από τέτοια. Όταν την καλούν για να παραστεί στη δίκη τους λέει ότι έχει φοβερό πονοκέφαλο σήμερα ή ότι δεν μπορεί να αφήσει τα παιδιά μόνα τους στο σπίτι και ξεχνάει να πάει. Την επόμενη μέρα όμως ντύνεται στολίζεται και δίνει το παρών σε δίκες άλλων υπερασπιζόμενη ΟΥΚ-άδες που φώναζουν ρατσιστικά συνθήματα σε παρελάσεις.

Αντώνης (Περίανδρος) Ανδρουτσόπουλος. Βγήκε βόλτα με κάτι φίλους και όπως κάνουμε όλοι όταν βγαίνουμε βόλτα και θέλουμε να διασκεδάσουμε, ξεπαστρέψανε κάτι φοιτητές. Από όλη την παρέα μαζέψανε τον Περίανδρο ο οποίος μέχρι και σήμερα, που έχει εκτίσει την ποινή του, λέει ότι είναι αθώος και τα χώνει στη Χρυσή Αυγή και τα παλικάρια της χαρακτηρίζοντάς τους ως «Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από ιδέες Τιτάνων» ξεμπροστιάζοντας παιδεραστές, συνεργάτες της ΚΥΠ και όλο τον καλό τον κόσμο (ρίξτε μια ματιά εδώ έχει αρκετό ενδιαφέρον το τι λέει).

Ο Χάρης Κουσουμβρής υπεύθυνος για τα οικονομικά της οργάνωσης καταδικάστηκε – για τι άλλο – για ληστεία στην Καλαμάτα. Όταν βγήκε από τη στενή έγραψε βιβλίο με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» όπου αποκαλύπτει τα πάντα όλα. Τι χρώμα ζαρτιέρες φοράει ο Μιχαλολιάκος, τις σχέσεις που έχει με την ΚΥΠ, τα κολλητιλίκια του με τη ΝΔ και άλλα ευαγή ιδρύματα και διάφορα άλλα. Ο Μιχαλολιάκος έχει σχέσεις με την ΚΥΠ και η ΝΔ; Πέφτω από τα σύννεφα. (οι διαβαστεροί μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ)

Ο Χρήστος Ρήγας ξεπάστρεψε ένα αστρολόγο με μαζί με τη γραμματέα του γιατί του είπε ότι θα έχει ανάδρομο Ερμή κατά τη διάρκεια των εκλογών και ενδέχεται να μην μπει στη Βουλή. (Ευτυχώς που εκείνη τη μέρα ήταν άρρωστος ο θυρωρός. Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε). Η ιστορίες αυτές άρχισαν όταν του πέρασε η ιδέα να εφαρμόζει και στην πραγματική του ζωή ότι διάβαζε στα βιβλία. Διάβαζε τον «Κατάσκοπο που γύριζε από το κρύο», κυκλοφορούσε με καμπαρντίνες και μαύρα γυαλιά τοίχο τοίχο. Διάβαζε το «Εξπρές του μεσονυκτίου», προσπαθούσε να βγει από το φωταγωγό της πολυκατοικίας του για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Ε, κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια του και ο κώδικας ποινικής δικονομίας και άρχισε να κάνει την πρακτική του. Λίγο δολοφονία, λίγο εκβιασμό, λίγο κατασκευή βόμβας, κάτι από εκκαθαρίσεις, περισσότερο βέβαια τα έκανε όλα αυτά για να μην τον λένε οι φίλοι του τεμπέλη. Σήμερα μετράει τα άστρα μέσα στο κελί όπου τον κρατούν προσωρινά μέχρι να δουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή του.

Πάω στοίχημα ότι όταν βγει θα αρχίσει να λέει διάφορα για τη Χρυσή Αυγή και τα καλόπαιδα που την πλαισιώνουν

Τελικά όλοι εκεί στη Χρυσή Αυγή κρατάνε ομερτά μέχρι να βγουν από τη φυλακή. Μετά κατά ένα περίεργο τρόπο λύνεται η γλώσσα τους και αρχίζουν και λένε τα μύρια όσα για το κόμμα των αξιότιμων και αξιοθρήνητων εθνικιστών που χαιρετάνε ναζιστικά χωρίς να είναι ναζιστές.

Advertisements
 
4 Σχόλια

Posted by στο 23/10/2012 in Πολιτικά

 

Ετικέτες: , , , , , , , ,

4 responses to “Χαιρετάμε ναζιστικά – πλένουμε τα πόδια μας τακτικά

 1. Μπορεί να μπει άλλο link

  23/10/2012 at 12:56 μμ

  για το βιβλίο του Κουσουμβρή;
  αυτό που έχετε θέλει εγγραφή στο Scribd και premium λογαριασμό για να κατέβει. Αν το έχει κατεβάσει κάποιος, ας κάνει τον κόπο να το ανεβάσει σε κάποια filesharing υπηρεσία ή να το διαμοιράσει με torrent.
  Δεν έχω καμια διάθεση να διαβάσω ολόκληρο τον οχετό που ξερνάει το κεφάλι ενός τέως χρυσαυγίτη, αλλά 5-6 στοιχεία που παραθέτει μπορεί να είναι ενδιαφέροντα.

  Keep up the nice blog

  υγ. τώρα το ποστάρισα στο σωστό σημείο 😉

   
  • tkant

   23/10/2012 at 1:09 μμ

   Δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό ή να πληρώσεις. Μπορείς εναλλακτικά να ανεβάσεις ένα άλλο βιβλίο ώστε να έχεις το δικαίωμα να κατεβάσεις ένα. Πας κάτω κάτω στην τελευταία λέξη εκεί που γράφει «….as you’d like for free! Upload Now»

   Αν γνωρίζει κάποιος βέβαια ένα άλλο σύνδεσμο μπορεί να τον παραθέσει.

    
 2. τζάμπα σας πρήζω

  23/10/2012 at 1:09 μμ

  με μια ματιά που έριξα από την προεπισκόπηση του βιβλίου πάνω στη σελίδα, δεν αξίζει να μπει κανείς στον κόπο ούτε να το διαβάσει, ούτε να το ανεβάσει

  πολλή αξία δίνουμε στα γίδια
  και που τους συζητάμε χάρη τους κάνουμε

   
 3. εναλλακτική οδός

  23/10/2012 at 1:28 μμ

  μπορεί κανείς να κατεβάσει και τα .jpg αρχεία με χρήση addon από τον browser που χρησιμοποιεί για πολλαπλά downloads

  απλά δεν αξίζει 😉
  ευχαριστώ και για την άμεση απάντηση

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: