RSS

Είναι τελικά η βλακεία άπειρη;

15 Νοέ.

Το κουτάκι με τις μαλακίες άνοιξε πρόσφατα η Χρυσή Αυγή για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Όταν δεν επιδίδονται σε ρεκόρ αναποδογυρίσματος πάγκου στα 100 μέτρα ή δεν καίνε μαγαζιά που έτυχε να μην δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά ότι εξυπηρετούν μόνο Έλληνες επιδίδονται σε φραστικά και πρακτικά ατοπήματα (αυτή η ευγένεια θα με φάει).

Η βουλευτής κυρία Ζαρούλια που είναι από τα πιο ενεργά μέλη της επιτροπής για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων εγκάλεσε το κοινοβούλιο (!!!) γιατί δεν επιδεικνύει την απαιτούμενη προσοχή σε θέματα ισότητας και άρχισε να φέρνει παραδείγματα: Θέλει μία μάνα να πάει τα παιδιά της στον παιδικό σταθμό και δεν μπορεί επειδή οι θέσεις έχουν καταληφθεί από παιδιά αλλοδαπών των οποίων οι γονείς τυχαίνει να έχουν μηδενικό εισόδημα. Αυτό λοιπόν είναι μία αδικία και για να επανέλθει η ισότητα θα πρέπει να πετάξουμε τα παιδάκια στον Καιάδα, να τα δώσουμε στον Καιάδα (βουλευτής) ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να τα κλείσουμε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών μαζί με τους γονείς τους και τις κενές θέσεις να καταλάβουν η Ελληνίδες μάνες που παρεμπιπτόντως μας ακούνε αυτή την ώρα και ψηφίζουν κιόλας.  

Συνέχισε λέγοντας ότι οι γυναίκες υφίστανται μία φοβερή διάκριση με το να μη μπορούν να πάνε στο στρατό όπως οι άνδρες με αποτέλεσμα όταν βρίσκονται σε ανδροπαρέες και η συζήτηση έρχεται στη στρατιωτική θητεία και αρχίζουν όλοι να λένε τα παραμύθια τους για το πως πέρασαν, οι γυναίκες να ακούνε και να αισθάνονται απομονωμένες, δυσάρεστα και εκτός κλίματος. Επίσης είναι τραγικό να είσαι γυναίκα και να μην ξέρεις τι σημαίνει ΚΨΜ, τι είναι τα σκοινάκια, πως κλωτσάει το G3 και πως στρώνεται ένα κρεβάτι-φάκελος. Άστα να πάνε, ένα δράμα και μισό.

Σε αντίθεση με κάθε νοήμων όν που κυκλοφορεί στον πλανήτη με δέκα τουλάχιστον νευρώνες που δεν τους έχει κάψει η τηλεόραση και υποστηρίζει ότι εάν πρέπει ντε και καλά να καταργηθεί η ανισότητα ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες για το θέμα του στρατού η πιο σωστή λύση θα ήταν να μην πηγαίνουν οι άνδρες στο στρατό κι όχι να βάλουμε και τις γυναίκες μέσα, τα παλικάρια μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σύνορα και φυλάνε την πατρίδα είχαν άλλη αντίδραση. Μετά το άκουσμα της ομιλίας της κυρίας Ζαρούλιας (σύζυγος Νικολάου Μιχαλολιάκου 8+8 16.000€ το μήνα οικογενειακό εισόδημα) ορκίστηκαν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή με χέρια και με πόδια εάν τους στείλουν γυναίκες να φυλάνε παρέα στη σκοπιά το 2-4, να κάνουνε μαζί γόπινγκ και να στρώνουν τα κρεβάτια σε φάκελο πριν πηδήξουν πάνω και αρχίσουν να αναστενάζουν οι σουμιέδες και να πέφτουν τα ντουβάρια.

Ένα άλλο μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τη δημοσιότητα είναι και αυτό του εάν υπήρξαν νεκροί στο πολυτεχνείο και που είναι κρυμμένοι, γιατί σε μία πρόσφατο κάλεσμα που έκανε το κόμμα της Χ.Α στους αποθανώντες τον καιρό του πολυτεχνείου δεν ήρθε κανείς, ούτε νεκρός ούτε ζωντανός που να δηλώσει ότι πέθανε στο πολυτεχνείο, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι η επταετία της Χούντας δεν άφησε κανένα νεκρό πίσω της που να μπορεί να αποδείξει ένα τέτοιο ισχυρισμό. Μάλιστα επειδή υπάρχουν και μερικοί ανεπίδεκτοι που έχουν αντίθετη άποψη το κόμμα, που ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει που οφείλεται αυτή η στενοκεφαλιά τους, έβγαλε μία ανακοίνωση και επικήρυξε όλους τους νεκρούς του πολυτεχνείου. Θα δοθεί και αμοιβή μάλιστα σε όποιον καταφέρει και της φέρει έστω και ένα νεκρό από τον καιρό του πολυτεχνείου στα γραφεία της γιατί αρκετά ανέχτηκε τόσο καιρό τους νεκρούς-μαιμού.

Νεκροί από την επταετία δεν υπάρχουν. Τέλος. Μα κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια βρε παιδί μου. Και επιμένετε κι από πάνω ! Και με το Χίτλερ τα ίδια λέγατε. Ότι σκότωνε τάχα μου τους Εβραίους. Εδώ ρε αγράμματοι ολόκληρος Γκέμπελς όταν τον ρωτήθηκε για τους Εβραίους απάντησε ρητά και κατηγορηματικά: «Αδύνατον,αν συνέβαινε κάτι τέτοιο,θα το γνώριζα». Γιατί συνεχίζετε να επιμένετε δεν μπορώ να το καταλάβω.

Από την άλλη επειδή το facebook έχει κόψει την πρόσβαση στους λογαριασμούς των βουλέυτών της Χ.Α. και δεν μπορούν πια να κάνουν like σε άλλους μαχαιροβγάλτες, αποφάσισαν να κάνουν το μαγαζί franchising, να ανοίξουν ένα υποκατάστημα στην Ιταλία και να στέλνουν τα like μέσω mail ή να ανοίξουν Ιταλικούς λογαριασμούς facebook που είναι ακόμη ελεύθεροι. Τώρα, τι ακριβώς θα κάνει ένα παράρτημα της X. A. στην Ιταλία δεν μπορώ να καταλάβω. Θα διώξει όλους τους Έλληνες μετανάστες από την Ιταλία; Θα ασχοληθεί με τους παράνομα (εδώ και αιώνες) εγκατεστημένους έλληνόφωνους της Σικελίας που όχι μόνο έχουν οργανωθεί σε χωριά, αλλά έχουν και το θράσος και μιλάνε την ελληνική διάλεκτο σε ξένη χώρα; Δεν μπορώ αλήθεια να καταλάβω. Ίσως να πρέπει να ειδοποιηθεί ο ελληνικός κόσμος στην Ιταλία ότι η βλακεία κυκλοφορεί ελεύθερη και σε αντίτυπα και να προσέχει. (Φίλε Γιακορ το νού σου).

Τις τελευταίες μέρες έμαθαν εκεί στο κόμμα ότι οι τελωνειακοί παλιά φορούσαν στολές. Όταν το έμαθαν ένα ρίγος διαπέρασε το σημείο που θα έπρεπε να βρίσκεται η σπονδυλική τους στήλη γιατί ότι φοράει στολή εμπεριέχει και ένα βαθμό εξουσίας και βάλθηκαν από τότε να το παίζουν τελωνειακοί. Όταν τελείωσε η προβολή των 300 του Λεωνίδα βγήκαν όλα τα πρωτοπαλίκαρά και άρχισαν να κάνουν ελέγχους στα αμάξια  για να δουν ποίος διέρχεται και ποιος όχι, ποιος φοράει πινακίδες «FYROM» και ποιος «MK», και ποιος φοράει στενό στριγκάκι κοκ. Οι έλεγχοι στα σύνορα πάντα χρειάζονται. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί να σου πεταχτεί κανένας Ξέρξης από κει που δεν το περιμένεις και να αναγκαστούν τριακόσια παλικάρια να ανέβουν και να τον κατατροπώσουν. Τι σκατά έχουν δει την ταινία από εκατόν εξήντα φορές ο καθένας ! Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Θεσσαλονίκης όμως που είναι παλιομοδίτης και κομπλεξικός και δεν βλέπει με καλό μάτι τέτοιες αγαθές κινήσεις, διέταξε τον εισαγγελέα να κάνει έρευνα και να αποδώσει ποινικές ευθύνες όπου υπάρχουν. Κοίτα να δεις, τόση καχυποψία από εισαγγελέα άνθρωπο δεν το περίμενα.

Α ! Ξέχασα να σας πω ότι στους Χρυσαυγίτες αρέσει να κάνουν και τη δουλειά του Υπουργείου Παιδείας (αξίζει να το διαβάσετε). Ξέρετε τώρα, διορισμούς, μεταθέσεις, προαγωγές, υποβαθμίσεις υπαλλήλων κλπ. Τώρα βέβαια δεν φταίνε και πάντα τα παιδιά εκεί στη Χρυσή Αυγή. Κάθονται ήσυχα ήσυχα τα πουλάκια μου και αρχίζουν οι άλλοι να τα διαολίζουν. Βγήκε τώρα η άλλη η νηπιαγωγός και είπε στα νήπια να ζωγραφίσουν τη σημαία της πατρίδας τους χωρίς να τους πει ότι όλοι πρέπει να ζωγραφίσουν την ελληνική σημαία γιατί η πατρίδα είναι μία και να αρχίσει να τραγουδάει μέσα την τάξη «Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ» και τα παιδάκια μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα να ζωγραφίσουν το καθένα τη δική του σημαία, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον 12 ελληνικές και 8 Αλβανικές. Και ερωτώ τώρα εγώ: Ποιος φταίει; Φταίνε οι Χρυσαυγίτες; Που πας ρε κυρά μου και βάζεις τα παιδιά να ζωγραφίσουν Αλβανικές σημαίες; Τα πήρε ο Μπαρμπαρούσης (ναι καλά θυμάστε, ο υπό ποινική δίωξη για αντριλίκια βουλευτής της Χ.Α.) και μήνυσε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση να μεταθέσει τη νηπιαγωγό για να μην έχουμε άλλα. Η Πρωτοβάθμια εκτέλεσε την εντολή σαν σωστή υφισταμένη του βουλευτή και η νηπιαγωγός με την απαράδεκτη συμπεριφορά μετατέθηκε στο πυρ το εξώτερον για να γουστάρει. Ακούς εκεί Αλβανικές σημαίες! Βάλε τα παιδάκια να ζωγραφίσουν καμιά σβάστικα και να χαιρετάνε ναζιστικά στη γιορτή να πάρεις την προαγωγή σου, να σε κάνουμε διευθυντή Πρωτοβάθμιας και να είσαι κυρία. Ακούς εκεί Αλβανικές σημαίες. Ήμαρτον πια και εσύ. Μα προκαλείς βρε κορίτσι μου δεν το καταλαβαίνεις;

(Υπόθεση Εργασίας για Νοήμονες
Έστω ότι στο συγκεκριμένο νηπιαγωγεία αντί των 8 παιδιών με Αλβανική καταγωγή βρίσκονταν 8 παιδιά από τις ΗΠΑ ή 8 από τη Σουηδία και ανάμεσα στις Ελληνικές σημαίες αποφάσιζαν να ζωγραφίσουν και τέσσερις πέντε Αμερικάνικες ή τέσσερις πέντε Σουηδικές.
Οι αντιδράσεις της Χ.Α. θα είχαν ακριβώς οι ίδιες ή μήπως όχι και γιατί;.
Οποιαδήποτε τεκμηριωμένη απάντηση είναι δεκτή. Μονολεκτικά επιφωνήματα όπως το ΟΥΓΚ ή το εγέρθητο θα απορρίπτονται.)

Τώρα με την ευκαιρία της επετείου της 17ης Νοέμβρη η Χ.Α. θα κάνει προληπτικές επισκέψεις σε σχολεία. Ξέρετε τώρα, με τα γλυκάκια στο χέρι θα πηγαίνουν στα άτακτα σχολεία να τα συνετίσουν ενώ η δικαιοσύνη θα χρησιμοποιήσει τη ζυγαριά για να ζυγίσει το μαρούλι που θα ψιλοκόβει με το σπαθί της και όταν της ζητήσουν να επέμβει θα πει «Δεν μπορώ τώρα δεν βλέπεις ότι έχω να βάλω τραπέζι και έχω τα χέρια μου λερωμένα; «.

Τέλος, βουλευτής της χρυσής Αυγής πρότεινε στο κοινοβούλιο οι άνεργοι που επιδοτούνται απ’ τον ΟΑΕΔ με 360 € το μήνα = 12 ευρώ τη μέρα, να δουλεύουν τζάμπα στο Δημόσιο, και να προσφέρουν υπηρεσίες μειώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας του !
Βρε τι μου θυμίζουν αυτές οι τακτικές τι μου θυμίζουν;

Και με αυτά και μ’ αυτά οι χρυσαυγίτες κατάφεραν και έστρεψαν για ακόμη μία φορά την προσοχή μας επάνω τους ενώ την ίδια ώρα μας παίρνουν τα μέτρα (στην κυριολεξία) ως πολίτες, ως εργαζόμενους και ως ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους. Έτσι είναι όμως ο χρυσαυγίτης. Σαν το Άρλεκιν. Με ένα χρυσαυγίτη ξεχνιέσαι.

Υ.Γ. Αλήθεια το σήμα τους γιατί είναι σαν τσαλακωμένος αγκυλωτός σταυρός; Δεν βάζουνε ποτέ σίδερο εκεί στη χρυσή Αυγή;

Υ.Γ. 2 Άσχετο αλλά έχει διαβάσει κανείς το 1984 του γερο Όργουελ μήπως;

Advertisements
 
1 σχόλιο

Posted by στο 15/11/2012 in Πολιτικά

 

Ετικέτες: ,

One response to “Είναι τελικά η βλακεία άπειρη;

 1. κωστάνζα

  15/11/2012 at 3:26 μμ

  Εάν η βλακεία δεν ήταν άπειρη, θα ζήσαμε όλοι μαζί σε είδυλλο 🙂

  Πράγματι αναρωτιέμαι γιατί η Χ. «Αυγή» αναλαμβαίνει τις βλακείες της τότε Γερμανίας για να κατεργάσει σκ@τα…

  Σας εύχομαι κάθε καλό!

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: