RSS

Ποιητική βραδιά

17 Οκτ.

indexΒρε αχαΐρευτοι, βρε απαίδευτοι, που δεν έχετε ανοίξει ούτε ένα βιβλίο στη ζωή σας. Που όταν ακούτε για ποίηση το μοναδικό που σας έρχεται στο μυαλό είναι το «Μια ωραία πεταλούδα». Πως ζείτε τόσο καιρό χωρίς να ξέρετε ούτε ένα στοίχο από τους παγκοσμίως γνωστούς Έλληνες ποιητές μας;

Ευτυχώς όμως που υπάρχει η κυβέρνηση μας και βρίσκεται εδώ για να καλύψει για ακόμη μία φορά αυτό το κενό στη γνώση, και με τις ενέργειές της να αναδείξει τον πολιτισμό ο οποίος αποτελεί την ύψιστη αξία για τον άνθρωπο (να ξεστραβωθείτε και λιγάκι).  

Μέσα στο γενικότερο κλίμα της πνευματικής εξύψωσης και καλλιέργειας των απαίδευτων Ελλήνων η κυβέρνηση μας αποφάσισε να γεμίσει τα ΜΜΜ με στοίχους διάσημων ποιητών σε μία προσπάθεια να έρθει σε επαφή ο απλός άνθρωπος με την υψηλή τέχνη.

Το παρόν blog έχει στη διάθεσή του μερικές από τις αφίσες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται προς εκτύπωση ώστε να κολληθούν ως ταπετσαρία σε λεωφορεία, τρόλεϊ αλλά και φορτηγά για να φτάσει η μόρφωση μέχρι τα νταμάρια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς στοίχους από γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής:

Καβάφης Μαπακογιάννη

χυτήρης( από το SalataTV )

καθώς και μερικές από άλλους ποιητές που αν και δεν ανήκουν στην πολιτική σκηνή, έχουν κι αυτοί την αξία τους:

Βαλαωριτης

λουντέμης

Μία ακόμη από το στενό κύκλο του πρωθυπουργού μας γνωστό και ως «Η αυλή» :

ομάδα αλήθειας

Και τέλος ο στοίχος που αντικατοπτρίζει πλήρως τον εξευτελισμό των ποιητών μας από μικρόνοους και ευτελείς ανθρώπους σε μία προσπάθεια τους να κατευθύνουν την κοινή γνώμη με αλχημείες.

Γκέμπελς γατάκι(επίσης από το SalataTV )

======================================================================

* Προσοχή ακριβώς από κάτω πιθανόν να ακολουθούν διαφημίσεις.
Αν δεν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις όταν σερφάρετε στο ίντερνετ μπορείτε να βάλετε κάποιο πρόσθετο στον περιηγητή σας όπως αυτά που ακολουθούν και να ξενοιάσετε μια και καλή από όλες τις διαφημήσεις όλων των ιστοσελίδων:
Για internet explorer πατήστε εδώ
Για firefox πατήστε εδώ
Για Chrome πατήστε εδώ
Για Opera πατήστε εδώ

 
1 σχόλιο

Posted by στο 17/10/2013 σε Πολιτικά

 

Ετικέτες: , , ,

1 responses to “Ποιητική βραδιά

  1. κωστάνζα

    18/10/2013 at 5:38 μμ

    Μπράβο σου, Θώδωρε!

     

Σχολιάστε