RSS

Δεύτερο δημοψήφισμα

10 Ιολ.

pro1436516461.8668-image-620x400Και νέο δημοψήφισμα ετοιμάζεται να συνυπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπειτα από τη συλλογή πεντακοσίων χιλιάδων ηλεκτρονικών υπογραφών που μαζεύτηκαν μέσω διαδικτύου από χρήστες του. Όπως ακριβώς δηλαδή έπρεπε να εγείρονται τα δημοψηφίσματα για να λέμε ότι ζούμε σε μία αστική Δημοκρατία κι όχι σε καθεστώς εκλεγμένης ολιγαρχίας που ενεργεί προφασιζόμενη τη λευκή επιταγή που δίνουν οι πολίτες μία φορά στα τέσσερα χρόνια (και αν).
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα ασκήσει στο ακέραιο τα καθήκοντά του κατά το Σύνταγμα, ιδίως κατά τις διατάξεις του άρθρου 44 παράγραφος 2 εδάφιο (α), αναφορικά με την προκήρυξη δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα και θα γράψει στα @@ του το εδάφιο (β) που επιτάσσει τα δημοψηφίσματα να εγείρονται αποκλειστικά από το Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως ακριβώς δηλαδή θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ενδιαφέρεται περισσότερο για τη Δημοκρατία παρά για την Προεδρία.

Το κείμενο του δημοψηφίσματος μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω.

δημοψήφισμα

—————————————————————————————————-
* Προσοχή ακριβώς από κάτω πιθανόν να ακολουθούν διαφημίσεις.
Αν δεν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις όταν σερφάρετε στο ίντερνετ μπορείτε να βάλετε κάποιο πρόσθετο στον περιηγητή σας όπως αυτά που ακολουθούν και να ξενοιάσετε μια και καλή από όλες τις διαφημίσεις όλων των ιστοσελίδων:
Για internet explorer πατήστε εδώ
Για firefox πατήστε εδώ
Για Chrome πατήστε εδώ
Για Opera πατήστε εδώ

 
1 σχόλιο

Posted by στο 10/07/2015 σε Πολιτικά

 

Ετικέτες: ,

1 responses to “Δεύτερο δημοψήφισμα

  1. κωστάνζα

    10/07/2015 at 10:59 μμ

    Και μπράβο! Ελπίζω να γίνουν όλα καλά…
    Η καλύτερη μου φίλη έχει έναν γιο που ζει ση Ζίτσα σε στέγη για αυτιστικούς ανθρώπους. Τον ξέρω από τα νιάτα του, και τώρα στενοχωριέμαι για την ύπαρξη τούτων ανθρώπων.

    Σας εύχομαι τα καλύτερα…

     

Σχολιάστε